torsdag 10. april 2014

Oppsummering av februar og mars!

Det har vært dårlig med blogging de siste par månedene, så her kommer en oppsummering av Solvår-hendelser i februar og mars. (Se eget innlegg om skole-innskriving!)
"Hundan springe fort! Artig!"
Vi har vært på tur til Røros med HBF (Handikappede Barns Foreldreforening)! Ei aldeles fortreffelig helg! En ting er hotell-opphold, deilig mat, artige aktiviteter og til og med hundekjøring - som alt var helt TOPPERS! Men det aller beste med ei sånn helg er å for en gangs skyld ikke føle seg annerledes. Å være sammen med andre familier som har tilsvarende erfaringer, problemer, gleder og utfordringer som oss. Ei helg der det er flere barn som bruker bleie og smekk i en alder av 6 år, der ingen ser rart på deg fordi du tar merkelige hensyn til klær, mat, soving eller andre ting hos barnet ditt, der flere unger roper høyt på upassende tidspunkt, ikke kan sitte stille, søler ved bordet og vandrer hvileløst rundt, og der man kan la galgehumoren florere sammen med flere foreldre som har samme virkelighetsoppfatning som deg selv!

Helt fantastisk!





Vi har vært på TOV (Trøndelag Ortopediske Verksted) og fått kjøpt sko til Solvår. Hun er jo avhengig både av spesialsåler og av spesialsko, som må gå over ankelen og være stivet av for støtte. Ikke alltid de har så godt utvalg i den typen sko hun trenger, men denne gangen fikk vi tak i både sandaler, joggesko og ikke minst tøffe basketsko, som allerede er Solvårs favoritter! :-)






Også har Solvår mista begge fortennene og har fått et sjarmerende tannlaust smil!

Selv skjønner hun ikke så mye av det, men smiler villig og viser fram glippa!





Og tilslutt: Solvår har blitt 6 år!!


Trøtt, men fornøyd med å bli vekket med bursdagssang og pakker!

Pakker er gøy!!!

Se alt det fine jeg har fått!


Solvår syntes det var kjempegøy å blåse ut lysene! Vi måtte tenne dem flere ganger...

1 kommentar:

  1. Så flotte bilder :)
    Ja det er godt og møte andre i samme situasjon. Er utrolig hvor fort tiden går, ønsker dokker en fin påske :)

    SvarSlett