torsdag 30. april 2015

Stor jente!

Denne fantastiske solstrålen har nå rukket å være 
7 år i en måned! 


Sammenlikner man med bildet helt øverst på sida, som er tatt omtrent da jeg begynte å blogge, så ser man hvor fort tida går!!

7-årsdagen ble behørig feiret med Trondhjemsfamilien hjemme hos mormor og morfar og med "utvidet familie" og klassevenninner hjemme hos oss selv.  I påska feiret vi med Østlandsfamilien på hytta i Fredrikstad. Solvår koste seg like mye med alle 4 selskapene og har god kontroll på hvordan man feirer bursdag: "Mange pakker", "Solvår sin pakke", "Blåse lys" "Synge gratulerer", "Spise kake!" Mange flotte gaver ble det, og en av Solvårs absolutte favoritter var nok munnspillet fra mormor og morfar. Det er selvfølgelig stemt i C slik at Solvår og morfar kan spille sammen på piano og munnspill, og dessuten har morfar kjøpt sitt eget store munnspill, også stemt i C - så nå musiseres det heftig!

For oss foreldre var det nok særlig koselig å ha alle klassevenninnene til Solvår her hjemme på bursdag. Godt å se at hun regnes med på sitt vis når de leker og holder på. Kanskje tørr også flere av jentene å komme en tur på besøk, nå når de har vært inne hos oss en gang alle sammen.

Ha ei flott 1.mai-langhelg alle sammen - hos oss kommer det nok til å lyde litt munnspillmusikk også denne helga... :-)

"Se hva jeg fikk!"

"Det blir LYD!!!"

"Artig!!"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar